Rossi: Időnként Orbán üzenetet küld nekem

Rossi: Időnként Orbán üzenetet küld nekem

Marco Rossi szövetségi kapitány a 2-2-vel vágződő Németország-Magyarország mérkőzésen a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Időnként üzeneteket küld nekem, ahogy tette a németek elleni meccs után is” – így válaszolt Marco Rossi a La Repubblicának arra a kérdésére, hogy milyen a viszonya a miniszterelnökkel. A Telex szemlézte az interjút, amelyben a magyar válogatott szövetségi kapitánya arról is beszélt, hogy sem Orbán Viktortól, sem a szövetség elnökétől nem kapott soha nyomást, hittek benne, a munkájában, hagyták dolgozni.

Azt is felvetették az interjúban, hogy Orbán Viktor propagandeszközként tekint a válogatottra, miközben kormányzásának vannak antidemokratikus jelei. A szakember azonban azt jelezte, hogy nem szeretne ebbe a vitába beszállni, mert bármit is mond, felhasználhatják a szavait.

Marco Rossi az Eb-szereplésünk kapcsán úgy gondolja, hogy bármelyik másik csoportból továbbmentek volna.