Újabb három évig Budapesten lesz a Final4

Újabb három évig Budapesten lesz a Final4

Illyés Ferenc, a Magyar Kézilabda Szövetség vezetője, Michael Wiedere, az EHF elnöke és David Szlezak, az EHF marketingese a Final4 sajtótájékoztatóján Budapesten (Fotó: Magyar Hang/Lukács Csaba)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Michael Wiederer, az Európai Kézilabda Szövetség (EHS) elnöke péntek délután Budapesten bejelentette: további három évig Budapesten, az MVM Dome sportcsarnokban lesz a női kézilabda legfontosabb klubeseménye, a Final4. A hírt az idén éppen tizedszer megrendezett négyes döntő első sajtótájékoztatóján mondták el – a hétvégén ugyanis újra Budapesten dől el, hogy melyik csapat nyeri a női klubkézilabda legirigyeltebb trófeáját.

Szombaton és vasárnap a magyar Győr (a csapat immár kilencedszer résztvevője ennek a tornának), a dán Ejsberg, a francia Metz és a Final4 újonca, a német Bietigheim csapnak össze a trófeáért. Szombaton délután háromtól a Team Ejsberg – Győri Audio ETO KC találkozóval indul a torna, majd délután hattól a Metz Handball – SG BBM Bietigheim összecsapásra kerül sor. Az elődöntő két vesztese vasárnap délután háromtól játszik a bronzéremért, a döntőre vasárnap délután 6 órakor kerül sor.