A házomlás sérültjének vőlegénye: Nagyon szeretnék találkozni a felelőssel

A házomlás sérültjének vőlegénye: Nagyon szeretnék találkozni a felelőssel

A Budapesti Operettszínház jótékonysági gálája Tóth Nikolettért (Fotó: Budapesti Operettszínház)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kamera elé állt a Jókai utcai házomlásban megsérült Tóth Nikolett vőlegénye, Babácsi Benjámin, a Tények Plusznak nyilatkozott a történtekről. A Budapesti Operettszínház balerinája szintén táncművész párjával együtt sétált közös munkahelyükre, mikor is a baleset történt. A térfigyelő kamerák szerint a férfi élete is csak egy hajszálon múlott, de ő menyasszonyával ellentétben megúszta sérülések nélkül a történteket.

Babácsi Benjámin elmondta, a menyasszonya azóta sem épült fel. – Nagyon szeretnék találkozni a felelőssel, megtanítanám bepelenkázni a menyasszonyomat, hogy nézze meg, ez milyen érzés, és aztán elbeszélgetnék vele négy fal között – mondta. A baleset miatt pedig kártérítést szeretne, hogy azt menyasszonya gyógyulására fordíthassák, de egyelőre még nincsen meg a baleset felelőse.

Mint korábban megírtuk, december 5-én jótékonysági gálát tartanak majd a megsérült művészért. A teljes bevételt Nikolett gyógyulására fordítják majd.