Az ünnepek után dolgozni igyekvő vendégmunkások okoznak torlódást Röszkénél

Az ünnepek után dolgozni igyekvő vendégmunkások okoznak torlódást Röszkénél

Korábbi kocsisor a röszkei határátkelőhelynél (Fotó: CSMRFK)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az ünnepekről visszatérő vendégmunkások miatt vasárnap délelőtt is jelentős a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhely belépőoldalán - közölte a rendőrség a honlapján.

A személygépkocsival Szerbia felől érkezőknek öt, az autóbusszal utazóknak négy órát kell várakozniuk a határátlépésre. Az autóval Szerbia felé tartóknak egyórás a várakozás. Az ásotthalmi és az ezen a hétvégén csak belépésre használható röszkei közúti átkelőnél két órát kell várakozniuk az utasoknak.

A Romániából személygépkocsival érkezőknek két órát kell várakozniuk a csanádpalotai autópálya-átkelőnél. Szintén kétórás a várakozás a személyforgalomban a nagylaki közúti határátkelőhely belépőoldalán. Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán, illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.