Bruti: Ha megnyilvánulsz a Fidesszel szemben, akkor neked kb. kuka

Bruti: Ha megnyilvánulsz a Fidesszel szemben, akkor neked kb. kuka

Tóth Imre, Bruti (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Az újabb M1-es szereplésem óta megint nem kell járnom fellépni narancsos városokba, falvakba. Ide tartozik természetesen saját szülővárosom, Debrecen is – számolt be róla Tóth Imre Bruti humorista közösségi oldalán kedden este. Bruti az idei EP-választáson a Kétfarkú Kutya Párt EP-listáján is szerepelt, és ő vett részt a párt nevében az M1-es vitán.

Azzal folytatta, hogy az „nagyjából nyílt titok, hogyha megnyilvánulsz a Fidesszel szemben, netán még szerepet is vállalsz ellenük a politikában, akkugyár ügyben, akkor neked kb. kuka”. – Rengeteg fellépést, a megélhetésedet bukod el a nézeteid miatt. Tök szerencse, hogy van az országban pár ember, aki segít ilyen helyzetekben is. Ezek az emberek közé tartozik Hódmezővásárhely újraválasztott polgármestere Márki-Zay Péter, aki így vagy úgy, de értesült ezekről a gondjaimról és rámcsörgött, hogy meghívjon a városába fellépni a borfesztiválra – fejtette ki.

Bruti szerint korábban csak futólag találkoztak az EP-vitán, és sok dologról biztosan nem gondolkodnak egyformán, de szó nélkül segítő kezet nyújtott neki a hódmezővásárhelyi polgármester. – És higgyetek nekem, tényleg nem a pénz a lényeg, hanem a támogatás. Ő már tudja, milyen az, amikor valakit megtapos a hatalom, sőt a saját szövetségesei is, de nem tudták kiölni belőle az emberséget. Péterrel, barátaival, random vásárhelyi emberekkel átbeszélgettünk, átröhögtünk egy nyári éjszakát, kóstoltunk finom borokat és imádtuk minden percét. Köszi, Péter! – tette hozzá. 

Tóth Imre Brutival itt olvasható a Magyar Hang korábbi interjúja.

Címkék: Fidesz, Bruti