Budai Gyula: A baloldali ellenzék nem volt boldog, hogy a Ferencváros tovább jutott

Budai Gyula: A baloldali ellenzék nem volt boldog, hogy a Ferencváros tovább jutott

Budai Gyula (Fotó: Budai Gyula Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Úgy látom, a baloldali ellenzék nem volt boldog, hogy a Ferencváros tovább jutott tegnap este Prágában a Slaviával szemben – állította közösségi oldalán a Fidesz országgyűlési képviselője, egykori elszámoltatási biztosa, Budai Gyula. 

– Sem Gyurcsány, sem Karácsony Gergely, sem Fekete-Győr András nem gratulált a közösségi oldalán a Fradinak és a játékosoknak a fantasztikus teljesítményért! Miért nem vagyok meglepődve?! Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere, aki zsigerből gyűlöli a a Fradit, úgy lapít, mint az a bizonyos a fűben (inkább kirakják a hivatalra a szivárványos zászlót)!

Hozzátette: „Persze, értem én, a Fradi nem az ő csapatuk, itt nem tudott KariGeri selfiet csinálni, mint a budapesti Európa Bajnokságon, Fegyőr nem tudja elmondani, hogy milyen sz*r a magyar foci, hiszen a Fradi egy lépésre van a BL főtáblára jutástól. Gyurcsány pedig olyan »mámoros« állapotban lehetett tegnap este, hogy azt sem tudta hol van (szerintem ezért nem gratulált) (érdemes megjegyezni, a DK elnöke korábban jelezte, mindenkit beperel, aki azt állítja róla, alkoholizál, ugyanis ő állítása szerint hónapok óta absztinens – a szerk.)Na srácok, akkor most mi van, a Fradi sikere nem a magyar foci sikere!? Ejnye, ejnye!″

Budai Gyula nem először van elfoglalva az ellenzéki politikusok szurkolási szokásaival, például máskor is volt, hogy feltette a kérdést, Karácsony Gergely és Fekete-Győr András vajon a Fradinak drukkolt-e vagy inkább a csapat külföldi ellenfelének.