Csak a meghívottakat engedték a kordonokon belülre Orbán beszéde előtt Kiskőrösön

Csak a meghívottakat engedték a kordonokon belülre Orbán beszéde előtt Kiskőrösön

Kordonokat állítanak Kiskőrösön, Orbán Viktor ünnepi beszéde előtt (Fotó: Magyar Hang/Tompos Ádám)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mint kedden megírtuk, kordonnal zárták le Kiskőrösön a színpad környékét, ahol Orbán Viktor mond ünnepi beszédet szerdán 15 órától.

A Telex most azt jelentette a helyszínről, hogy csak a meghívott vendégeket engedik be a közönség soraiba. Tudósítójuk szerint már másfél órával a rendezvény kezdete előtt ott volt a helyszínen a Megafon teljes csapata, Rákay Philip, Tihanyi Tóth Csaba, valamint Gyürk András, a Fidesz EP-képviselője is feltűnt. Fotósukat sem engedték be a színpad elé, holott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pár napja még a következőt válaszolta megkeresésükre: „Szeretettel várjuk önöket az eseményen, előzetes sajtóregisztráció nem szükséges. Technikai okokból sajtódobogó ezúttal nem lesz. A közmédia élő adása szabadon átvehető”. Kollégájuknak a helyszínen azt mondták, csak a karszalaggal rendelkező újságírókat, fotósokat és videós stábokat engedik be a kordonnal elzárt területre. Az nem derült ki, hogyan lehettett karszalagot kapni, ha nem volt regisztráció.

Frissítés: Orbán Viktor beszédéről itt olvashat.