Elfogták a Klauzál téri gyilkosság feltételezett elkövetőjét

Elfogták a Klauzál téri gyilkosság feltételezett elkövetőjét

Rendőrségi paraván a budapesti Klauzál téren 2023. augusztus 10-én, ahol éjszaka meggyilkolt ember holttestére bukkantak (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hajtóvadászat eredményeként 11 óra alatt azonosították és elfogták a rendőrök azt a férfit, akit a Klauzál téri gyilkossággal gyanúsítanak.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, egy holttestre bukkantak szerdán éjjel – nem sokkal éjfél után – Budapesten, a VII. kerületi Klauzál téren. A rendőrségi tájékoztatás szerint a férfi halálát idegenkezűség okozhatta, a BRFK életvédelmi osztálya ezért halált okozó testi sértés gyanúja miatt indított nyomozást.

A nyomozók csütörtökön délelőtt, a Rákóczi téren fogták el a gyanúsítottat. Egyelőre annyit árultak el róla, hogy egy 30 éves férfi, akinek az elszámoltatása már zajlik. Az emberölés körülményeiről és okairól a rendőrség egyelőre nem adott tájékoztatást.