Elkapták az újpesti gázolót, aki elmenekült a halálos baleset helyszínéről

Elkapták az újpesti gázolót, aki elmenekült a halálos baleset helyszínéről

Rendőr és rendőrautó (Fotó: Rendőrség)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Véget ért a hajsza – írta ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Facebook-oldalán. A szűkszavú tájékoztatás szerint a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály, a Bűnügyi Bevetési Osztály és a Célkörözési Osztály egységei Szigetszentmiklóson fogták el M. Pétert az újpesti halálos baleset helyszínéről elmenekülő Mercedes vezetőjét. Később jelentkeznek videóval és a további részletekkel. 

A súlyos baleset január 22-én este fél nyolc körül történt Budapest IV. kerületében a Rózsa utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésben. A gyanú szerint a Mercedes személygépkocsi vezetője okozhatta a közlekedési balesetet, amelyben három ember megsérült, közülük egy férfi olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik két sérültet a mentők kórházba vitték. Egyikük egy 14 éves lány, a balesetben érintett Fiat Seicentót vezető, elhunyt férfi gyermeke. Az elkövető segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről. Két nappal a baleset után a rendőrség felhívást tett közzé, amelyben a lakosság segítségét kérte a feltételezett elkövető, a Mercedes-sofőr előkerítéséhez, mert a felkutatására tett intézkedések addig nem vezettek eredményre.