Elkezdődött Mészáros Lőrinc válópere

Elkezdődött Mészáros Lőrinc válópere

Mészáros Lőrinc

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szerda reggel a Budai Központi Kerületi Bíróságon megkezdődött Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla válópere – írja a 24.hu.

A bíróságra elsőként az asszony érkezett meg egy tűzpiros, nyitott tetejű Mercedesszel, nem sokkal később a férj konvoja is befutott. Mészáros Lőrincet próbálták kérdezni a 270 milliárdosra saccolt vagyon megosztásának módjáról, ám ügyvédei pajzsként védték az üzletembert, aki ahhoz sem járult hozzá, hogy a róla készült képeket közöljék.

Mészáros Lőrinc és felesége szeptember 4-én közölték az MTI-vel, hogy elválnak.

Azóta kiderült, Mészárosné Kelemen Beatrix úgy másfél hónappal ezelőtt, azaz még a válóper előtt – egy kivételével – kiszállt az összes olyan cégből, amelyben tulajdonos volt. Mészárosné nem csak mint tulajdonos, hanem mint cégvezető is megszüntette a kapcsolatát a férje vállalataival a nyilvános adatbázis szerint.

Az mfor.hu egyébként cégpapírokból kiderítette, hogy a válófélben lévő feleség bejegyzett lakcíme már nem Felcsúton található, hanem egy Budapest, XII. kerületi ingatlan, a Kikelet utcában. Az is kiderült, hogy Mészárosné egy 12 lakásos társasházba költözött nemrég, az Opten adatbázisa szerint ezt a címet ugyanis 2020. szeptember 2-án, két nappal a válás bejelentése előtt jegyezték be. Az mfor szerint a közelben több kormányzati, illetve kormányközeli személy építkezése folyik, vagy már elkészült otthona található. Többek között légvonalban 400-500 méterre fekszik az utca, ahol a miniszterelnök, Orbán Viktor lakik.