Elköszön a nézőktől Fábián Barna, az M1 műsorvezetője

Elköszön a nézőktől Fábián Barna, az M1 műsorvezetője

Fábián Barna és Mráz Ágoston Sámuel az M1 műsorában 2022. március 15-én

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Alkotói szabadságra vonul Fábián Barna, az M1 műsorvezetője – ezt a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodája közölte az MTI-vel. A közszolgálati csatorna ismert arca ugyanis úgy döntött, hogy a nyári néhány hetes pihenés helyett hosszabb időre elköszön a nézőktől.

A közleményben úgy fogalmaztak, hogy az M1 egyik legismertebb és legtapasztaltabb műsorvezetője majdnem három évtizede dolgozik a közszolgálati televízió kötelékében, és ezen időszak alatt szinte mindvégig képernyős feladatokat látott el. Azt mondta, hogy a közmédiában végzett munkájára valóban szolgálatként tekint, és ennek jövőbeni felelős vállalásához most aktív három hónap pihenésre van szüksége. A jogász és agrármérnök végzettségű műsorvezető a következő hónapokban a környezetvédelem és a fenntartható gazdálkodás nemzetközi, elsősorban angol nyelvű szakirodalmában szeretne elmélyülni.

Fábián Barnát – szabadsága előtt – pénteken, április 28-án láthatják utoljára a nézők az M1 Ma reggel című műsorában.

Címkék: Fábián Barna