Emmi: Életveszélyesen megfenyegették Kásler Miklóst

Emmi: Életveszélyesen megfenyegették Kásler Miklóst

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere (Fotó: Kásler Miklós/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hergelésről beszél az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az után, hogy a Népszava, és annak nyomán lapunk is megírta: a Kásler Miklós otthonának védelmét korábban ellátó rendőrautót egy „luxuslakóbuszra” cserélték, és egy jelzés nélküli civil rendőrautóval is kiegészítették. A cikkben az is szerepelt, hogy az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a védelmet „a büntetőeljárással összefüggésben személyi védelemben részesíthető személyekről” szóló rendelet alapján látják el.

Az Emmi megfogalmazása szerint „az ellenzéki média inkább azokkal foglalkozzon, akik miatt a miniszter és családja kénytelen elszenvedni azokat a méltatlan támadásokat, amelyek nem riadnak meg attól sem, hogy egy köztiszteletben álló kormánytagot életveszélyesen megfenyegetnek”. Vagyis úgy tűnik, Kásler Miklóst életveszélyesen megfenyegették, ezért őrzik most.

A minisztérium egyébként azt is hozzátette, hogy egy nemzetközileg is elismert orvos professzor miniszterről van szó, aki egyébként több olyan ágazatért felel, amelyek az emberek mindennapjainak és érdeklődésének középpontjában állnak. – Ezen túlmenően heroikus küzdelmet vezet a koronavírus világjárvánnyal szemben – írták.

A közlemény végén pedig még azt is leírták, hogy az „ellenzéki sajtó képviselői” a „megtévesztő információk közlése helyett az oltakozás egyéni, családi és társadalmi szintű fontosságára hívják fel a figyelmet”.

 

Címkék: Emmi, Kásler Miklós