Gődény Györgyék kiálltak Oroszország mellett

Gődény Györgyék kiálltak Oroszország mellett

Gődény György YouTube-videója

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Gődény György nevével fémjelzett, a választáson is országos listát állító Normális Élet Pártja szerint nemcsak az oroszok, hanem az ukránok is megsértették a békét, és a NATO provokálja Oroszországot.

A párt pénteki közleményében sajnálatosnak nevezte, hogy úgy beszél mindenki a békéről Magyarországon, mintha azt Oroszország sértette volna meg egyedül, holott az ukránok is megtették az orosz etnikum elleni agresszióval.

Szülessenek garanciák arról, hogy az ukrán kormány befejezi az ukrajnai orosz lakossággal „szembeni katonai akciókat”, amelyek a konfliktus egyik kiváltó okai voltak, valamint Oroszország szüntesse be a katonai akciókat, és a felek üljenek tárgyalóasztalhoz – írta a szervezet. „Támogatjuk a térség katonai alapú pacifikálását akár orosz részről is, amennyiben az a helyzet normalizálására irányul, és minimálisra csökkenti az ukrán lakosság szenvedését, és a legjobban megkíméli az ország infrastruktúráját” – közölte a Normális Élet Pártja.

A szervezet közölte: megérti Oroszország aggodalmát Ukrajna esetleges NATO-csatlakozása miatt. „Elítéljük, hogy az atlanti blokk, terjeszkedésével, újabb és újabb fegyverrendszerek telepítésével, tovább provokálja Oroszországot” – írták.

Gődény neve korábban az államnak százmilliós károkat okozó kamupárt-bizniszben merült fel, de a politikusnak ez máig nem okozott különösebb gondot. Később pedig a Nutriversum nevű étrendkiegészítős cég reklámarcaként tűnt fel. Emellett koronavírus-ügyben kezdte kifejteni véleményét, egyes megszólalásai miatt pedig álhírterjesztés vádjával indult ellene eljárás. Az orosz invázió kezdetén aztán Facebook-oldalán adott hangot azon összeesküvés-elméletének, miszerint „a globális hatalmi struktúra számára rendkívül jó elterelő akció lenne egy óriási anyagi, emberi, lelki, erkölcsi és szellemi pusztítással járó permanens háború.”

A háború legfrissebb híreit percről percre közvetítésünkben olvashatja!