Gulyás Gergely nem tudja, hol kaphatta el a Covidot

Gulyás Gergely nem tudja, hol kaphatta el a Covidot

Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra kormányinfót tart (Forrás: Szentkirályi Alexandra Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vasárnap jelentették be, hogy Gulyás Gergely elkapta a koronavírust, a Miniszterelnökséget vezető miniszter telefonon az RTL Klubnak nyilatkozott állapotáról hétfőn. 

– Összességében megvagyok, torokfájásom van, náthás vagyok és nem túl magas lázam van – mondta el a házi karanténban lévő politikus. Mint hozzátette, szerinte kész csoda, hogy eddig megúszta a koronavírust, mert sok rendezvényen vesz részt és azt sem tudja, hogy hol kaphatta el a fertőzést.

Ami a programját illeti, múlt szerdán a munkatársaival volt, csütörtökön két órán keresztül válaszolt az újságírók kérdéseire a Kormányinfón, majd onnan egy építészeti díj átadójára ment, ahol nem nagyon tartották be a távolságtartás szabályait. Ezután indult Münchenbe. Szerinte a Kormányinfón a vele szemben ülő újságírók biztonságos távolságban tartózkodtak.

Miután háromszor lett beoltva (két Szputnyik után egy Janssennel, amit az orvosok nem ajánlanak – a szerk.), így nem számít arra, hogy rosszabbra fordul az állapota.

Korábban az ATV már megtudta a Miniszterelnökségtől, hogy egyik kormánytagnak sem kell karanténba vonulnia azért, mert kapcsolatba lépett Gulyással.