Hadházy Ákos: Felkerestem néhány helyszínt, ahová most mennének a felkelők

Hadházy Ákos: Felkerestem néhány helyszínt, ahová most mennének a felkelők

Hadházy Ákos

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hadházy Ákos arról írt a közösségi oldalán, hogy a hivatalos állami megemlékezéseket azokon a helyeken celebrálják, ahová az 56-os hősök mentek 65 éve. Ő viszont felkeresett néhány olyan helyszínt, ahová most mennének a felkelők, ha ma élnének.

– Voltam az Orbán család hatvanpusztai luxusbirtokánál, az alcsúti golfklubnál (a tulajdonos Orbán papa, a bérlő a Gázszerelő), voltam a felcsúti stadionnál Orbán háza mellett és igen, voltam a Kunigunda utcában, az állami propagandatévé székházánál is – sorolta a független képviselő. 

– Vannak, akik azt mondják, ezt a rendszert csak forradalommal lehet megdönteni. Én azt mondom, hogy ez az, amit mindenképpen el kell kerülni. De a tisztességes választások feltételeit kemény és határozott nyomásgyakorlással kellett volna kikényszerítenünk. Az elmúlt években ezt nem tettük meg, és valljuk be, alig tettünk érte valamit. Emiatt van az, hogy a gyalázatos kormányzati teljesítmény, az alig leírhatóan nagy korrupció, a széteső állami szolgáltatások ellenére sajnos még mindig kétesélyes a 2022-es választás – tette hozzá.

Kiemelte, hogy az ellenzék viszont most úgy döntött, hogy harmadszorra is megpróbálja a „kormány által diktált, tisztességtelen, egyenlőtlen feltételek mellett” legyőzni a Fideszt.

– Erre szerencsére most a végre együttműködő pártok és az előválasztáson kiválasztott jelöltek miatt több az esély, mint korábban. De ezért nagyon-nagyon sokat kell még tennünk – szögezte le a politikus, majd felhívta a figyelmet az ellenzéki pártok október 23-i gyűlésére valamint a kétfarkú kutyák békemenetére.