Hiába ígérte, még nem kért bocsánatot személyesen a karateedző

Hiába ígérte, még nem kért bocsánatot személyesen a karateedző

A pillanat, amikor a karate edző felrúgja a kisgyereket a szolnoki kalandparkban

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Habár már korábban megígérte a szolnoki kalandparkban egy hét éves kisfiút felrúgó karateedző, hogy személyesen kért bocsánatot a gyerektől, amint hazaér külföldről, ez egyelőre nem történt meg – írja a Blikk. A lap idézte azt az üzenetet, amelyet a férfi a gyermek édesanyjának küldött. Ebben arról írt, hogy üldözi és nem kíméli a média, így nehéz most elszakadnia, hogy bocsánatot kérjen, de jelentkezni fog, ha „nyugvópontra jut” az élete. Személyesen a kisfiúnak is üzent, sajnálatát fejezte ki a tette miatt és azért is, hogy nem taníthatja karatézni.

A karateedző A. Tibort múlt héten gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt. A férfi beismerő vallomást tett.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, nemrég egy rövid videó került nyilvánosságra arról, ahogyan a szolnoki kalandparkban egy férfi egy kisfiút kivisz a rekortánra, majd úgynevezett lábsöpréssel úgy felrúgja, hogy a gyerek a levegőben megpördül és a fejére esik. Volt rajta sisak, így karcolásokkal megúszta az esetet. A férfiről később kiderült, hogy egy karateedző, a Yakuzák SE vezetője és edzője. A történtek miatt a Magyar Karate Szakszövetség A. Tibort megfosztotta danjaitól és edzői engedélyétől, klubját, a jászberényi Yakuzák Sportegyesületet pedig kizárta a szövetségből. Jászberény önkormányzati képviselői is léptek: egyhangú döntéssel visszavonták A. Tibor korábban megítélt önkormányzati kitüntetését.

Az ügy hátteréről és a férfi áldozatairól a legfrissebb Magyar Hangban is beszámoltunk, ezt itt olvashatják: