Így szólt vissza Karácsony Gergely a zsebben kinyíló bicskát emlegető Orbán Viktornak

Így szólt vissza Karácsony Gergely a zsebben kinyíló bicskát emlegető Orbán Viktornak

Karácsony Gergely fénykardot ragadott a nemzetközi Star Wars-napon. (Fotó: Karácsony Gergely Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Könnyű itthonról, kényelmes karosszékben ülve, az ország leggazdagabb polgármestereként, értelmiségi módon arról beszélni, hogy háborúban állunk Oroszországgal, mi magyarok. Ettől Orbán Viktor szerint „kinyílik a bicska az ember zsebében” – erről beszélt a miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádió műsorán a Karácsony Gergely által nemrég elmondottakra reagálva. A főpolgármester pár napja azt nyilatkozta az ATV műsorán, hogy háborúban állunk Oroszországgal, az erről szóló adásrészlettel pedig azóta kampányol is a kormány. 

Erre reagált most Karácsony Gergely közösségi oldalán. – Veszélyes, ha az ember bicskát hord a zsebében, mert félő, hogy megszúrja magát – írta mellékelve egy képernyőfelvételt az Index egyik korábbi cikkéről, amely arról szólt, Orbán Viktor szerint Európa közvetetten háborúban áll Oroszországgal.