Illés Boglárka maradt a Fidelitas vezetője

Illés Boglárka maradt a Fidelitas vezetője

Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke beszédet mond a Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Puskás Aréna konferenciatermében 2021. november 20-án. (MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Továbbra is Illés Boglárka a Fidelitas elnöke. Az ifjúsági szervezet szombati, XVIII. tisztújító kongresszusán újabb két évre megválasztotta az eddigi vezetőjét – olvasható a szervezet Facebook-oldalán.

A Fidelitas legfőbb döntéshozó testülete hét országos alelnököt bízott meg az egyes szakterületek vezetésével. A megválasztott alelnökök: Baczkó Norbert, Biró Marcell, Bóka Bence, Farkas Dániel, Hack Angelika Lilien, Kiss Norbert és Szabó Krisztián Szilárd. A Telex felidézte: a 24.hu néhány éve kiderítette, hogy Bóka Bence tüntette el fehér festékkel Veszprémben Simicska Lajos ominózus Orbán-gyalázó feliratait a hirdetőoszlopokról. 

Mint a bejegyzés végén írják: „Készen állunk. Együtt a legvastagabb falon is átmegyünk.”

A rendezvényen beszédet mondott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, a Fidelitas korábbi elnöke és több más politikus, köztük Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke.

A kongresszus résztvevőit videóüzenetben köszöntötte a kormány több tagja és a párt két európai parlamenti képviselője is.