Jakab Péter bejelentette: az LMP-s Csárdi Antalt támogatják az előválasztáson az V. kerületben

Jakab Péter bejelentette: az LMP-s Csárdi Antalt támogatják az előválasztáson az V. kerületben

Jakab Péter Jobbik elnök közös plakáton az LMP képviselőjével, Csárdi Antallal (Fotó: Jakab Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Csak ott indítunk jobbikos jelöltet az előválasztáson, ahol mi vagyunk a legalkalmasabbak a Fidesz legyőzésére. Vannak viszont olyan körzetek, ahol más pártok jelöltjeiben vagy épp civilekben látjuk a megoldást. Budapest 1-es választókörzetében a Jobbik Csárdi Antalt támogatja az előválasztáson, aki több mint tíz éve politizál az LMP-ben, korábban volt ferencvárosi önkormányzati képviselő, fővárosi képviselő és a párt főpolgármester-jelöltje – jelentette be közösségi oldalán Jakab Péter Jobbik-elnök, a párt miniszterelnök-jelöltje.

A pártelnök szerint „Csárdi évek óta kitartóan küzd a tiszta és átlátható közéletért: önkormányzati képviselőként egyike volt azoknak, akik feltárták az előző fideszes kerületvezetéshez köthető parkolási botrányokat, és az áron alul osztogatott önkormányzati bérlakások ügyét Ferencvárosban”.

– Az előző országgyűlési választáson egyike volt azon kevés ellenzéki jelöltnek, aki egyéni választókerületet nyert, ráadásul olyan körzetben, ahol addig fideszes képviselő volt, így Csárdi Antal visszaszerezte a belvárost a kormánypárttól – Most az országot kell visszaszereznünk. Összefogással sikerülni fog! – írta Jakab.