Jakab Péter reagált Orbán interjújára: Nem az aprót kérjük vissza, miniszterelnök úr, hanem mindent

Jakab Péter reagált Orbán interjújára: Nem az aprót kérjük vissza, miniszterelnök úr, hanem mindent

Budapest, 2021. május 31.
Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetõje azonnali kérdést tesz fel Orbán Viktor miniszterelnöknek az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. május 31-én.
MTI/Soós Lajos

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jakab Péter, a Jobbik elnöke és előválasztási miniszterelnök-jelöltje Facebook-oldalán reagált Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújára, amelyben a miniszterelnök többek között azt ígérte, hogy akár a teljes 13. havi járandóság is járhat a nyugdíjasoknak a választás évében.

– Orbán ma arról beszélt, hogy vissza szeretne adni a magyaroknak valamit abból a pénzből, amit elvettek a magyaroktól még 2010 előtt – idézi fel  Jakab Péter, majd felteszi a kérdést: „mi lenne, ha visszaadná azt is, amit ő vett el a magyaroktól 2010 óta?”

– „Nem egy havi elinflálódott fizetést meg nyugdíjat, hanem mindent. Az ellopott magánnyugdíj-megtakarítást, a lakáskasszát, a szolgálati nyugdíjat, a cafeteriát, a szabadnapot, az ellopott földeket, üzemeket, a Balatont, Tokaj Hegyalját, az egyetemeket, az egészségünket, az elüldözött gyermekeinket, a hazánkat. Nem az aprót kérjük vissza, miniszterelnök úr, hanem mindent” – fogalmaz Jakab.