Kiállítja festményeit Mészáros Lőrinc korábbi felesége

Kiállítja festményeit Mészáros Lőrinc korábbi felesége

Kelemen Beatrix „Az életem színei” című festménye. Forrás: Chuckyeager Tumblr mikroblog

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csattanós választ adott Demeter Szilárdnak a magyar művészeket és művészeti produktumokat bíráló minapi kijelentéseire a Bicskei Kultúrkúria.

Csütörtökön tartják ugyanis annak a kiállításnak a megnyitóját, melyen két művész, a helyi Ágh Gyula Mihály, valamint a Bicskével szomszédos felcsúti illetőségű Kelemen Beatrix festményeit állítják ki. Az utóbbi festőművészt a nagyközönség még férjezett nevén, Mészárosné Kelemen Beatrix néven ismerhette meg, ugyanis ő az országos leggazdagabb oligarchájának, Mészáros Lőrincnek a korábbi felesége. 2020-ban váltak el. Azóta a volt férj már újra is nősült, Várkonyi Andrea műsorvezető az új felesége, míg Kelemen Beatrixról nemrég írta meg a bulvársajtó, hogy egy másik műsorvezető, az indai születésű Joshi Bharat mellett vigasztalódik.

A kiállítás címe „Fénnyel járok benned”, és Ágh Gyula Mihály közlése szerint csütörtökön nyitja azt meg Bálint Istvánné, Bicske fideszes polgármestere, aki korábban Mészárosné beosztottja is volt. Bálintné a Kelemen Beatrix által tulajdonolt, a Life Tv-t üzemeltető televíziótársaság igazgatósági tagja. Ez az a televíziócsatorna, ahol az adócsalásért elítélt Hajdú Péter a vezérigazgató. Ez az egyetlen olyan vagyonelem, amelyet a feleség a Mészáros Lőrinctől történő válása után megtartott.

Kelemen Beatrix nem most vágott bele a festőművészetbe, már négy éve cikket közölt róla Felcsúti Hírlap „Barangolás Mészárosné Kelemen Beatrix különleges művészi világában” címmel.