Kidekorálta a DK Orbán Viktor parlamenti irodájának ajtaját

Kidekorálta a DK Orbán Viktor parlamenti irodájának ajtaját

A DK „kidekorálta” a miniszterelnök parlamenti dolgozószobáját (Forrás: Demokratikus Koalíció/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Hol van Orbán Viktor?” – többek között egy ilyen feliratú papírt ragasztott a Demokratikus Koalíció Orbán Viktor parlamenti dolgozószobájának ajtajára. Az ellenzéki párt azzal indokolta a rendhagyó akcióját, hogy miközben több százezer magyar családot veszélyeztetnek az „orbáni megszorítások”, adóemelés, infláció és rezsiemelés, a miniszterelnök „luxusnyaralásra” utazott.

Így pedig – ahogy fogalmaztak – a válság fő felelőse nem vette a fáradtságot, hogy megjelenjen hétfőn a Parlamentben, „mert ennyire érdekli az ország és a magyar emberek sorsa”. Hétfőn ugyanis az ellenzék kezdeményezésére rendkívüli ülést tartott az Országgyűlés, ám arra sem a Fidesz és a KDNP képviselői, sem pedig a kormány tagjai nem mentek el. Így mindössze egy-egy ellenzéki politikus mondhatta el a napirend előtti felszólalását, arra már választ sem kaptak, ráadásul ezek után a napirend elfogadásához sem voltak elegen, vagyis be is fejeződött az ülés.

A DK mindenesetre nem állt meg ott, hogy Orbán Viktoron számon kérje, hol van. Olyan kiírásokkal is „feldíszítették” az ajtaját, hogy a kormányfőt nem érdekli a kata, az infláció, a rezsi és a megélhetési válság.

A miniszterelnök egyébként Horvátországban tölti a szabadságát, hétfői hír, hogy a csónakja nem messze a horvátországi Vistől lerobbant és egy helyi újságíró segített neki partra jutni.