Koronavírusos Csepel polgármestere, Borbély Lénárd

Koronavírusos Csepel polgármestere, Borbély Lénárd

Borbély Lénárd, Csepel kormánypárti polgármestere (Fotó: Borbély Lénárd / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 – Sajnos engem is elért a koronavírus. Igazoltan pozitív lett a tesztem és tüneteim is vannak. Amit tudtam, megtettem, hogy megelőzzem a fertőzést, de mégis megkaptam  – így jelentette be közösségi oldalán Borbély Lénárd, hogy elkapta a betegséget. A politikus mindenkit arra kért, hogy nagyon vigyázzon magára és figyeljen másokra is.

https://www.facebook.com/borbely.lenard.csepel/posts/3937318952948333?__cft__[0]=AZWpicglP_VQ0p_CmobW4iWX5AgkB4krmZXMBqE0rGNbePimamcO2E3Gepf6K89qf6OPKU3GeF40wjrwFLpad45C4pYN_9b2Vx7eNZ-q6Q4fy9u49504Z4SoaqGcPKaSQ27tldZ71X9o97FJAdnGB37YmbXBqGbAESOInKaWkyksmjh4SRrtTtWw13XXE9ST5gY&__tn__=%2CO%2CP-R

Borbély nemrégiben azzal került a figyelem középpontjába, hogy bejelentette: betiltja a csepeli óvodákban a Dúró Dóra mi hazánkos politikus által ledarált Meseország mindenkié című könyvet, amely homoszexuális karaktereket is tartalmaz.

A kerületvezető már a sokadik politikus, aki elkapja a betegséget, például legutóbb Tuzson Bence kormánypárti államtitkár lett beteg, de átesett már a víruson Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója is, de korábban a győri polgármester, Dézsi Csaba András koronavírus-tesztje is pozitívnak bizonyult.