Kovács Gergely: Nem támogatjuk Karácsony Gergely újraválasztását

Kovács Gergely: Nem támogatjuk Karácsony Gergely újraválasztását

Kovács Gergely (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Személy szerint nem tud mit kezdeni az olyanokkal Kovács Gergely, akik együtt tudnak dolgozni az MSZP-vel, a DK-val vagy akár a Jobbikkal. A Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) elnöke erről a Spirit FM műsorában beszélt, hozzátéve, hogy még nem tudja megmondani, kit tartanának ideális főpolgármester-jelöltnek. Egyébként fővárosi önkormányzati helyekért is terveznek indulni jövőre, a céljuk pedig, hogy több helyre bejussanak, mint ahány helyen most képviselőjük van. Kovács úgy látja, már egy ember is sok mindent el tud érni egy önkormányzatban.

Karácsony Gergely újraválasztását a fent említett okokból nem fogják támogatni. Az MKKP elnöke úgy látja, túl sok minden nem történik ma a fővárosban, és ennek nemcsak a pénz az oka. A rakpart időszakos lezárásáról például úgy gondolja, nem a legbátrabb megoldás. A pártelnök, aki egy hete nekünk is interjút adott, elmondta még: biztosan nem fognak ezzel az ellenzékkel együtt indulni. Annál szavai szerint jóval nagyobb problémáik vannak velük, bármennyi listás helyet is akarnának ígérni. Utólag azt sem bánja, hogy nem jutottak be a parlamentbe, látva annak összetételét. A Momentumot még sajnálja is, amiért most adódott először lehetősége beülni.