Kubatov: Novák és Varga a hibáik ellenére is többet tettek a hazánkért, mint a teljes baloldal

Kubatov: Novák és Varga a hibáik ellenére is többet tettek a hazánkért, mint a teljes baloldal

Kubatov Gábor (Fotó: Kubatov Gábor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Az ember jellemét alapvetően nem egyetlen hibás döntés határozza meg, hanem sokkal inkább a felelősségvállalás, a cselekedeteivel való egyenes szembenézés – erről értekezett Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója közösségi oldalán vasárnap. 

– Novák Katalin és Varga Judit személyében olyan embereket ismertem meg, akik a nemzet szolgálata iránt elkötelezettek, a munkájukban kemények és alázatosak. (...) A tisztesség és becsület most arra sarkallta őket, hogy bocsánatot kérjenek a hibájukért és lemondjanak a közéletben viselt tisztségeikről. Ez is azt bizonyítja, hogy a mi politikai közösségünkben, a nemzeti oldalon a tetteknek következményei vannak – írta hozzátéve, hogy eközben a baloldalon „még mindig az a Gyurcsány Ferenc fújja a passzátszelet, aki a saját állampolgáraira támadt 2006-ban”.

Később azt is leszögezte: hiszi, hogy Novák Katalin és Varga Judit „a hibáik ellenére is többet tettek a hazánkért és a magyar emberekért az elmúlt években, mint a teljes magyar baloldal a rendszerváltás utáni történelemünkben”.

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője is hasonlóan kommunikált az ügyről vasárnap hangsúlyozva, „a politikai baloldal esetében »ezer és egy botrányt« tud mondani a közelmúltból is, amelyekben semminek nincsen következménye”.

Címkék: Kubatov Gábor