Kétfarkú Kutya Párt a visszalépésről: Kár, hogy a Fidesznek ezt a versenyt is sikerült elcsesznie

Kétfarkú Kutya Párt a visszalépésről: Kár, hogy a Fidesznek ezt a versenyt is sikerült elcsesznie

Kétfarkú Kutya Párt (Fotó: Magyar Hang / Hutter Marianna)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált a fideszes Szentkirályi Alexandra Vitézy Dávid javára történő visszalépésére a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP).

A Magyar Hang megkeresésére azt írták: „Eddig úgy tűnt, hogy a szavazóink rokonszenve megoszlik Vitézy és Karácsony között, de így, hogy a Fidesz beállt Vitézy mögé, meglepődnénk, ha a többség nem Karácsonyt választaná. Kár, hogy a Fidesznek ezt a versenyt is sikerült elcsesznie”. Válaszukat azzal folytatták, főpolgármester-jelöltük ugyan nem volt, viszont fővárosi listájuk van. – Most különösen látszik, hogy nagy szükség lesz a közgyűlésben a Kutyapártra, szóval mindenki szavazzon a budapesti listánkra! – kérték.

A Kutyapárt fővárosi listáját egyébként Baranyi Krisztina IX. kerületi polgármester vezeti, aki a fideszes főpolgármester-jelölt visszalépése után azt posztolta ki közösségi oldalára: „Az én szavazatom Karácsony Gergelyé”.