Letiltatná a DK videóját és perel az Ismerős Arcok

Letiltatná a DK videóját és perel az Ismerős Arcok

Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára Brüsszelben 2019. május 29-én (Fotó: Arató László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Felháborodott az Ismerős Arcok azon, hogy a Demokratikus Koalíció felhasználta egy videójához a Nélküled című számukat – írta a 444. Az együttes frontembere, Nyerges Attila a kormánypárti Hír TV-nek beszélt arról, hogy daluk a nemzeti összetartozást szimbolizálja, most viszont egy olyan ember pártja használta provokációra, aki „mást sem csinál a nemzettel, mint hogy szakítsa, ahányfelé tudja”.

A Demokratikus Koalíció rossz állapotban lévő kórházakról tett ki egy videót, alatta pedig a Nélküled című dal szól. A Gyurcsány-párt láthatóan nem is mellékes dolognak szánta az aláfestő zenét, a videó címe egyenesen az, hogy „Nézd meg a „Nélküled” kórházi videóklipjét!”

Annak elején azt írják, „minden második elhunyt beteg kórházi fertőzésként kapta el a koronavírust.” Múlt héten beszámoltunk róla, a koronavírusos esetek jó része kötődött a kórházakhoz, illetve különböző idősotthonokhoz. „Ilyen körülmények között kéne gyógyulnia a magyaroknak. Ezért Orbánnak és Káslernek felelnie kell” – olvasható a videó végén.

Az Ismerős Arcok frontembere elmondta, jogi útra tereli az ügyet, és mindent megtesznek, hogy letiltassák a Demokratikus Koalíció videóját. A 444 hozzátette, tavasszal még Orbán Viktor használta fel a számot, azt a videót viszont a zenekar még meg is osztotta.