Luxusbirtokot vásárolt Orbán Viktor veje Felsőörsön

Luxusbirtokot vásárolt Orbán Viktor veje Felsőörsön

Tiborcz István és Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Úszómedencés, napelemekkel ellátott birtokot vásárolt Felsőörsön Orbán Viktor miniszterelnök veje, Tiborcz István – derítette ki az Átlátszó. Az oknyomozó portál szerint egy olyan területről van szó, amelyre az útról nem lehet rálátni, mert befelé rejt. A levegőből azonban egy-egy nyaraló, villa és borospince is felfedezhető a birtokon.

Tiborcz István már a 32. leggazdagabb magyar | Magyar Hang

Nehéz a vagyonosok élete, ahhoz ugyanis, hogy valaki bekerüljön A 100 leggazdagabb című kiadvány élmezőnyébe, idén már legalább 110 milliárd forintra volt szükség. Ennyi pénze van a listán 10. helyen álló Szíjj Lászlónak, a Duna Aszfalt tulajdonosának. A Szakonyi Péter, a Napi.hu főmunkatársa szerkesztette, idén 18.

A birtok Felsőörs külterületén található; két egymás melletti területről van szó. Az ingatlannak házszáma nincs, csak helyrajzi száma. A földhivatali iraton zártkertnek minősül, valaha mezőgazdasági tevékenység folyt rajtuk, de mára művelés alól kivett terület. Bár az ingatlan közútról érhető el, mégis kapu teszi megközelíthetetlenné. A portál szerint Tiborcz István március elején vásárolta meg.