Magyar Péter: a kormány presztízsokokból emberéleteket kockáztat

Magyar Péter: a kormány presztízsokokból emberéleteket kockáztat

Villámlik a Duna felett 2024. augusztus 20-án este. (Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A kormány és az operatív törzs jelenleg presztízs kérdésből emberéleteket kockáztat. A kormány annak ellenére nem mondta le a tűzijátékot időben, hogy több százezer ember tartózkodik a rakparton és folyamatosan villámlik az egész városban. 20 perccel a tűzijáték kezdete előtt fél Budapesten óriási vihar van. Az egész városban villámlik, több százezer ember vár a rakpartokon, de az állampárt ünnepelni akart – így reagált Magyar Péter arra, hogy az utolsó pillanatban tíz órára kellett halasztani a tűzijátékot, mert elkezdett zuhogni az eső.

– Időközben már a belvárost is elérte a vihar, amit legalább egy órája látni lehetett. „20 perccel a 15 milliárdos tűzijáték kezdete előtt halasztották el a kezdést egy órával, miközben már egy órája a város nagy részén villámlik és viharos szél van” – folytatta a Tisza Párt elnöke, aki a nap folyamán Tisza-pikniket tartott a Margitszigeten, és délután öt órára hozta előre a beszédét a bizonytalan időjárás miatt. Végül arra szólított fel, hogy nevezzék meg a felelősöket.