Magyar Péter pártelnök lett

Magyar Péter pártelnök lett

Magyar Péter, Radnai Márk és Tarr Zoltán (Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A mai napon a Tisza Párt tisztújító közgyűlése a párt elnökévé választott. Alelnök társaim Radnai Márk, a párt operatív vezetője és Tarr Zoltán, az európai parlamenti delegációnk vezetője lesznek – jelentette be Magyar Péter hétfőn a Facebook-oldalán.

Hozzátette, a párt eddigi elnöke, Szabó Attila a jövőben tiszteletbeli, alapító elnök lesz. Neki és Somodi Erzsébet korábbi alelnöknek is köszönik az eddigi segítséget. Köszönik továbbá az eddigi sok ezer felvételi kérelmet a pártba, a jelentkezések feldolgozása folyamatban van. „A párt új alapszabályának és SZMSZ-ének elfogadása után, várhatóan novemberben, rendkívüli tisztújító kongresszust tartunk, amelyen megválasztjuk a párt új vezető testületének tagjait, figyelve arra, hogy a hölgyek egyenlő képviselettel rendelkezzenek minden poszton” – írta Magyar Péter.