Megszólalt Várkonyi Andrea a Mészáros Lőrinccel közös luxusjacthos nyaralásukról

Megszólalt Várkonyi Andrea a Mészáros Lőrinccel közös luxusjacthos nyaralásukról

Mészáros Lőrinc, a V-Híd Csoport többségi tulajdonosa beszédet mond a V-Híd Építő Zrt. és a cseh AZD Praha közös cégalapításáról tartott sajtótájékoztatón Budapesten 2022. december 8-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nyilatkozott Várkonyi Andrea a Blikknek azt követően, hogy hétfőn a 444 képeket mutatott be, amint férjével, Mészáros Lőrinccel közösen pihennek éppen új, hatalmas luxusjachtjukon, amely akár 27 milliárd forintot is érhet. (Pontosítás: a luxusjacht egy hajós szakportál szerint nem Mészároséké, hanem egy orosz milliárdosé, aki azt egy magyar lízingcégen keresztül tulajdonolja).

– Nem gondolom, hogy bárki szívesen látja újságokban a privát nyaralásának képeit, így vagyunk ezzel mi is, ráadásul a családtagjaink nem közszereplők, de ez természetesen nem rontotta el a nyarunkat. Igyekszünk minél többet pihenni, feltöltődni, mielőtt visszatérünk a munkába – mondta Várkonyi Andrea. Arra is kitért a bulvárlapnak, hogy általában nyáron sokfelé utaznak, próbálnak minél több időt kettesben tölteni Európa-szerte. Ezúttal a gyerekeikkel és az unokáikkal közösen töltöttek el néhány napot a hajón, és ilyenkor igazi olaszos család benyomását keltik az egykori tévés szerint.

A ROSE D’OR (magyarul: Arany Rózsa) nevű luxushajóról 62 méter hosszú, hat kabinja van, két medence található a fedélzeten, egy kisebb jakuzziszerű elöl, egy nagyobbacska hátul az alsó szinten.