Meleg szavakkal köszönte Trump Orbán Viktor támogatását

Meleg szavakkal köszönte Trump Orbán Viktor támogatását

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Baráti hangú levélben köszönte meg Donald Trump volt amerikai elnök Orbán Viktor miniszterelnök „kedves levelét” és támogatását – a magyar kormányfő a teljes levelet közzétette közösségi média oldalán.

Az nem derült ki a bejegyzésből, hogy milyen alkalomból és milyen témában írt levelet Orbán Viktor Donald Trumpnak, amelyre most ez a válasz érkezett.

Az Egyesült Államok előző elnöke minden esetre meleg szavakkal köszönte a magyar miniszterelnök nagylelkű támogatását és bátorítását, amelyet a levél szerint Magyorország polgárai nevében nyújtott Donald Trumpnak Orbán Viktor. Trump arról is írt: hálás a magyar miniszterelnök barátságáért és az elkötelezettségért, amivel a mindkettejük számára fontos értékekért, a szabadságért és a nemzeti büszkeségért küzd. 

Donald Trump Isten áldását kérte Orbán Viktorra és Magyarországra és feleségével, Melaniával együtt üdvözölték a kormányfő feleségét, Lévai Anikót. Ezen felül a volt elnök pedig a lapszélen, kézírással Orbán Viktor Tucker Carlsonnak a Fox csatornán adott interjújához is gratulált, azt írta: „Büszke vagyok Önre”.