Mészáros Lőrincék most Monacóba mentek nyaralni a gigajachttal

Mészáros Lőrincék most Monacóba mentek nyaralni a gigajachttal

Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa beszédet mond Balatonalmádiban az első V-Híd mérnök konferencia első napján, 2024. január 23-án. (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A 444 olvasója Monacóban fotózta le Mészáros Lőrincet, aki Várkonyi Andreával és a babakocsit toló ifj. Mészáros Lőrinccel együtt sétált. A kikötőben megtalálta a 62 méteres és 27 milliárd forintos Rose d'Or luxusjachtot is. A portál emlékeztetett ennek kapcsán, hogy a jachtot úgy használja a NER-közeli elit, hogy az a részben állami tulajdonú Magyar Bankholding lízingcégéhez tartozik, éves fenntartási költsége pedig a 2,4 milliárd forintot is elérheti.

A 444 azt is felidézte, hogy tavaly még a Fidesztől is többen megrótták Mészárost a luxusjachtozás miatt, ezek szerint hiába: Gulyás Gergely miniszter azt üzente, hogy „kisebb hajó, nagyobb szerénység”, Kövér László házelnök pedig az intelligenciára és a felelősségre hivatkozva várt volna el kisebb hajót és több szerénységet.