Németh Szilárd bejelentette, ki lesz a Fidesz csepeli polgármesterjelöltje

Németh Szilárd bejelentette, ki lesz a Fidesz csepeli polgármesterjelöltje

Németh Szilárd és Dudás Zoltán (Fotó: Németh Szilárd / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A csepeli Fidesz-KDNP jelöltje Dudás Zoltán – jelentette be Németh Szilárd rezsibiztos a közösségi oldalán csütörtökön. Korábban már a Csepel.info beszámolt arról, hogy Dudás lehet a kormánypártok indulója, aki egyébként információik szerint Budán, a II. kerületben lakik, és évek óta Németh Szilárdnak dolgozik, volt a titkárságvezetője is. 

Korábban a jelenlegi polgármester, Borbély Lénárd is fideszes volt, ám megromlott a kapcsolata Németh Szilárddal. Az ügy odáig fajult, hogy inkább feloszlatták a kormánypárt helyi szervezetét 2022 végén, ám sem Borbélyt, sem Ábel Attila alpolgármestert nem vették fel az újra megalakuló szervezetbe, amelynek Németh lett az elnöke. Borbély egyébként civil egyesületi színekben ismét elindul a polgármesteri posztért.  

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.