„Németh Szilárd tudta, hogy bosszút fog állni rajtunk”

„Németh Szilárd tudta, hogy bosszút fog állni rajtunk”

Németh Szilárd (Fotó: Németh Szilárd / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált Ábel Attila, Csepel alpolgármester is arra, hogy a Fidesz újjáalakult helyi alapszervezetébe sem az ő, sem pedig Borbély Lénárd polgármester tagfelvételi kérelmét nem fogadták el. Mindkét politikus több mint 20 éven át volt tagja a kormánypártnak, ám kapcsolatuk évekkel ezelőtt megromlott Németh Szilárd Fidesz-alelnökkel, akit most az alapszervezet elnökének is megválasztottak.

Ábel Attila posztjában azt állította, hogy az általa mellékelt fotón látszik, az országgyűlési választások előtt már úgy kampányoltak a polgármesterrel a Fidesznek, hogy Németh Szilárd megtiltotta, hogy Csepel polgármestere és az alpolgármesterek fideszes dzsekit kapjanak. – Ő már tudta, hogy bosszút fog állni rajtunk – írta.

 

– 23 évig voltam Fidesz tag, 15 évig a csepeli Fidesz elnöke. 2019 tavaszán visszautasítottam Németh Szilárdot, amikor arra kért, hogy segítsek neki megbuktatni Borbély Lénárdot, a Fidesz polgármester-jelöltjét. Ezért előbb lefokoztak, elvették az összes tisztségemet abban a pártban, amelynek a neve hűséget jelent. Mi úgy nyertük meg a választást a „vörös Csepelen” akkor, amikor még a budai várat is elvesztette a jobboldal, hogy itt még a Fidesz alelnöke is ellenünk dolgozott. Életem végéig büszke leszek erre a teljesítményre – írta. Posztját azzal zárta, hogy azonosul a Borbély Lénárd által leírtakkal is, aki többek közt azt fejtette ki, hogy a Németh Szilárd és a közte fennálló vitában ő maga Csepel és a csepeli emberek érdekét képviselte, és ez ide vezetett.

A Németh Szilárddal való konfliktusról Ábel Attila korábban nyilatkozott a Magyar Hangnak, erről itt írtunk.