Nyomoz a rendőrség az újpesti gyerektáborban történt „szexuálisan félreérthető” eset miatt

Nyomoz a rendőrség az újpesti gyerektáborban történt „szexuálisan félreérthető” eset miatt

Rendőrség (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Az újpesti önkormányzat bejelentését követően a IV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el kiskorú veszélyeztetése miatt – válaszolta a BRFK Kommunikációs Osztálya a Magyar Hang megkeresésére. Azt követően fordultunk a hatósághoz, hogy kedden kiderült: vizsgálatot indított Újpest önkormányzata, miután az Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft. által szervezett táborban két kiskorú gyermek között „szexuálisan félreérthető magatartás történhetett”. A cég vezetője lemondott posztjáról és az MSZP-ben betöltött tisztségéről is.

Lapunk az eset további részleteiről is szeretett volna felvilágosítást kapni, például hogy pontosan mikor történt az eset, és hogy hány évesek az érintett gyerekek, de a BRFK szerint az eljárásról bővebb tájékoztatást jelenleg nem áll módukban adni.

Címkék: rendőrség, Újpest

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.