Őrjöngő Pókembert ártalmatlanítottak a Mester utcában (videóval)

Őrjöngő Pókembert ártalmatlanítottak a Mester utcában (videóval)

Őrjöngő férfi miatt vonultak ki a rendőrök a Mester utcába (Fotó: Lukács Csaba)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Öt rendőrautó, öt tűzoltósági jármű, egy mentő és egy BKV-s beavatkozó kocsi – legalább ötven embernek adott munkát vasárnap délután egy őrjöngő férfi a IX. kerületben.

A Mester-Dandár utcák sarkán álló épület – amelyben a Magyar Hang szerkesztősége is működik – éppen fel van állványozva homlokzatfelújítás miatt, és ezt használta ki egy zavart tudatállapotú félmeztelen férfi. Megbontotta a az állványzat borítását és elkezdett felmászni rá – fél három előtt a szerkesztőségben dolgozó munkatársunk is arra figyelt fel, hogy valaki ordítozva elmegy az ablak előtt az állványzaton. Nem sokkal később, 14:40-kor aztán tárcsázta is a rendőrség számát, az ügyeletestől pedig azt a tájékoztatást kapta, hogy értesültek már a helyzetről, és úton vannak. 

A félmeztelen férfi végül egy negyedik emeleti teraszra fészkelte be magát, ahol tovább ordítozott, illetve több mindent össze is tört. Azt nem tudni, hogy a lakók otthon voltak-e, de a férfi nem jutott be a lakásba.

A nagy erőkkel kiérkező rendőrök és tűzoltók is felmásztak az állványzaton és ártalmatlanították az őrjöngőt, akit aztán a lépcsőházon keresztül hoztak le a tűzoltók, rendőri biztosítás mellett. A még akkor is zavartan üvöltöző férfi erősen vérzett, a vércseppek délután fél négy körül is láthatóak voltak a lépcsőkön.