Pesti Hírlap: Bogdán Lászlónak volt már egy öngyilkossági kísérlete

Pesti Hírlap: Bogdán Lászlónak volt már egy öngyilkossági kísérlete

Bogdán László (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bogdán Lászlónak tavasszal már volt egy öngyilkossági kísérlete, akkor viszont még sikerült megmenteni – írta meg hétvégi, nyomtatott kiadásában a Pesti Hírlap.

Az ingyenes, aluljárókban osztogatott újság kétoldalas riportot közölt Cserdi helyzetéről és a polgármester tragikus haláláról, a címlapon is azt emelve ki: „az első kísérlet segélykiáltás volt”. A lap munkatársa Cserdiben egy helybélitől tudta meg a történteket, majd rendőrségi forrásból ezt megerősítették számára. A cikk szerint ezért is került fel hétfőn olyan gyorsan a bejelentés után az eltűnt személyek listájára.

A rendőrség honlapján hétfőn este tájékoztattak Bogdán eltűnéséről, kedden reggel viszont már érkezett a tragikus hír, elsőként a Hírklikk közlésében. A Pesti Hírlap szerint általában csak hosszabb idő után szoktak ide felkerülni az eltűntek, és a rendőrség a tavaszi öngyilkossági kísérlet miatt tette ezt most meg.

Bogdán Lászlóról és a cserdi helyzetről e heti lapszámunk is hosszú cikkben emlékezik meg.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!