Pikó András is kórházba került a koronavírus miatt

Pikó András is kórházba került a koronavírus miatt

Pikó András (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Akárcsak Borbély Lénárdnak, Csepel polgármesterének, úgy a nyolcadik kerület vezetőjének, Pikó Andrásnak is kórházi ellátásra van szüksége a koronavírus miatt – jelentete be Pikó közösségi oldalán. Arról írt, „nekem a súlyosabb lefolyású koronafertőzés jutott”. – Az elmúlt napok kimerítettek, pedig otthon, a szeretteim ápoltak, a legnagyobb gondossággal. Ezt most egy időre felváltja a Szt. László Kórház elhivatott orvosainak és szakdolgozóinak ápolása. Köszönöm nekik, amit értünk tesznek – jelezte.

https://www.facebook.com/pikoandraspolgarmester/posts/692396391402454?__cft__[0]=AZXdfXdui69r8mFxSJtB9dBiwvoOndKutHFdmv4KowExjMyPQVTI97TCvCuTgshyfpwCJALVmOcY2hF8WWT5l9V8BFj5KlX6T8nFVU4CLZqR1rpJr8a1oEcuMA3xx7oJNCO2HM9WfeUO1dyDrhyAgAYSK34v5Efrydj-rV_OwEezbbwQhzEPxT6DFK52DTNZzks&__tn__=%2CO%2CP-R

Pikó Andrásról kedden került ki, elkapta a koronavírust, korábban pedig Borbély Lénárd tudatta, kétoldali tüdőgyulladása lett, alig tudott levegőt venni, ezért kórházba kellett mennie.

Ahogy napról napra gyakorlatilag kétezres nagységrendben nő a fertőzöttek száma, sorra derül ki a közéleti szereplőkről, hogy elkapták a vírust, pénteken Bochkor Gábor rádiós műsorvezetőről derült ez ki.