„Régi barátok új szerepben” – Közös képen Lázár János és Navracsics Tibor

„Régi barátok új szerepben” – Közös képen Lázár János és Navracsics Tibor

Navracsics Tibor és Lázár János egy asztalnál (Fotó: Navracsics Tibor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lázár Jánossal közös képet posztolt Navracsics Tibor a Facebookon. Mindketten a parlament keddi ülésén, délután teszik le a miniszteri esküt. A menetrend szerint előbb ismertetik a minisztereket a miniszterelnök javaslatára kinevező Novák Katalin köztársasági elnök átiratát, majd Orbán Viktor felszólalásban mutatja be kormánya tagjait, akik ezután tesznek esküt a parlament előtt.

Navracsics Tibor korábban közigazgatási és igazságügyi miniszter volt, most területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszter lesz az alaposan átszervezett ötödik Orbán-kormányban.

Lázár János a Miniszterelnökséget vezető miniszter volt, most pedig az Építési és Beruházási Minisztérium élére kerül.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.