Riadóláncot indít az Alapjogokért Központ

Riadóláncot indít az Alapjogokért Központ

Szánthó Miklós (Fotó: Dominique Hommel/MTI)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Wokebusters néven egy nemzetközi, kommunikációs riadóláncot indít az Alapjogokért Központ „a liberális, kommunista woke-jelenséggel” szemben – írja az MTI. 

Ezt Szánthó Miklós, a szervezet főigazgatója jelentette be kedden, aki azt mondta, össze kell szervezni a világ jobboldali erőit, és ebben a magyar jobboldal kulcsszerepet játszik.

„A woke-isták ugyanúgy támadják Istent, hazát és családot Európában, Észak- vagy éppen Dél-Amerikában. Céljuk egy posztkeresztény, posztnemzeti és a biológiai törvényein is túllépő világfalu létrehozása” – mondta a Wokebusterst bejelentő eseményen Szánthó.

A Wokebusters Szánthó szerint élő információs csomópont ás riadólánc lesz „olyan beavatkozások kapcsán, amelyek nyilvánvaló és közvetlen veszéllyel fenyegetnek, legyen szó választási csalásról Dél-Amerikában, a jobboldali média ellehetetlenítéséről Spanyolországban vagy a legdurvább politikai-pénzügyi zsarolásról Magyarország ellen”.

A szervezetnek komoly tervei vannak, rendezvények, konferenciák, workshopok, ifjúsági ösztöndíjak jönnek, és ősszel világkörüli Wokebusters-turné jön. Utóbbi Argentínát, Chilét, Spanyolországot, Olaszországot, az Egyesült Államokat és Izraelt is érinti.

A Wokebusters szóvivője Gavin Wax, a New Yblikork-i Fiatal Repuánusok Klubjának elnöke, aki szerint a Wokebusters egyfajta ellentámadás a baloldali szerveződésekkel szemben.

„Most az olimpián is azt láthatjuk, hogy hagyományos értékeink, normáink ellen lépnek fel. Az Egyesült Államokban Donald Trump mögött felsorakozva érhetünk el egységet. Ez az egyetlen út a békéhez a világban. Világos, hogy Orbán Viktor erőfeszítései gyümölcsözőek lehetnek, ami Trump számára is referenciaként szolgálhat. A baloldal fél, jó idők járnak ahhoz, hogy ezt a fantasztikus programot elindítsuk” – hangsúlyozta Gavin Wax.