Saját anyját ölhette meg egy nő Óbudán

Saját anyját ölhette meg egy nő Óbudán

Budapest, 2021. január 1. Bûnügyi technikusok 2021. január 1-jén egy III. kerületi társasház elõtt, ahol az egyik lakásban holtan találtak egy 79 éves asszonyt. A helyszíni adatok idegenkezûségre utaltak, ezért a Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) emberölés gyanújával rendelt el nyomozást. A bûncselekménnyel kapcsolatban elõállították az elhunyttal egy háztartásban élõ 61 éves lányát - közölte a BRFK. MTI/Mihádák Zoltán

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Saját anyját ölhette meg egy nő Óbudán pénteken – közölte a rendőrség a honlapján. A Blikk úgy tudja, az Evező utcában történt a gyilkosság.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint Budapesten, egy III. kerületi társasházi lakásban holtan találtak egy 79 éves asszonyt délben.

A helyszíni adatok idegenkezűségre utaltak, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanújával rendelt el nyomozást. A bűncselekménnyel kapcsolatban előállították az elhunyttal egy háztartásban élő 61 éves lányát.