Tacskójával közös videóban szúrt vissza Jakab Péter Majkának

Tacskójával közös videóban szúrt vissza Jakab Péter Majkának

Jakab Péter visszaszúrt Majkának (Képernyőfelvétel: Jakab Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A másik parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek, szembeköpi a sajátjait, ha úgy hozza az érdek – erről is rapper új, a politikai elitet kritizáló dalában Majoros Péter, vagyis Majka, amivel nyilvánvalóan a Jobbikból kilépő volt elnökre, Jakab Péterre célzott. Hétfőn Jakab videóban szólt vissza közösségi oldalán a rappernek, és az alábbit üzente: „Ne told a hazug TV2 szekerét, Majka és ne pózolj tolvajokkal. Úgy hitelesebb”.

Jakab a videót azzal kezdi: „ő itt Bözsi, áldott jó kiskutya, őt ismerem. Téged, Majka nem ismerlek, te se engem, de az egyik nótádban most azért mégiscsak megszólítottál. A fideszeseket jól kiosztottad, egyébként tetszett, de amit rólam mondtál, az nem igaz. Én gyerekkoromban is Miskolcon szerényen éltem, te is biztos szerényen éltél Ózdon. Most nem tudom, hogy te hogy élsz, azt tudom, hogy én pont úgy, ahogy annak idején. Attól mert az ember jobban keres, még nem biztos, hogy másképp akar élni hogy”. Jakab szerint ő megválogatta a barátait is, de szerinte Majkának „Szijjártó Peti” a barátja, akit a politikus viszont ki nem állhat, „mert biziniszt csinál a magyar emberek problémájából”. Utóbbival Jakab arra utalt, Majka a külügyminiszterrel közös fotón szerepelt tavaly tavasszal. Mint kiderült, Majka a zeneiparral kapcsolatos meglátásait mondhatta el Szijjártónak.

Jakab azért is kritizálta Majorost, mert egy olyan csatornát népszerűsít, amely „lépten-nyomon hazudik”. Szerinte az ilyet sóval kéne behinteni, nem népszerűsíteni. Jakab szavait azzal nyomatékosította, hogy a videóban bejátszott egy felvételt, amin az egyik Tv2-s műsorban közölnek vele kapcsolatban több helyreigazítást is. A politikus videóját azzal zárta: „nálunk Borsodban úgy szokták mondani, ha fain csávó akarsz lenni, akkor ezt a szennycsatornát otthagyod. Mutass példát te is”.

Majka egyébként éppen hétfőn szólalt meg a dal kapcsán. – Nem vagyok sem kormánypárti, sem ellenzéki, egyszerűen egy ember vagyok, aki kritizál – mondta.

 

Címkék: Jakab Péter, Majka