Tarlós István mégsem lesz a Hungaroring felügyelőbizottsági elnöke

Tarlós István mégsem lesz a Hungaroring felügyelőbizottsági elnöke

Tarlós István (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

December végi hatállyal lemond a Hungaroring Sport Zrt. felügyelőbizottsági elnöki posztjáról Tarlós István. A volt főpolgármester az ATV-nek nyilatkozott arról, hogy családi okok miatt döntött így. Nemrég derült ki, hogy Tarlós lehet a mogyoródi pályát üzemeltető cég felügyelőbizottsági elnöke. A Hungaroring Sport Zrt. helyzete épp változóban van, miután Palkovics László lemondását követően több tárca között osztották el az egyes feladatokat. A Hungaroring pedig a következő energiaügyi miniszterhez, Lantos Csabához került.

A cégközlönyben, illetve a társaság honlapján még Tarlóst emlegetik elnökként, de a korábbi főpolgármester azt közölte, hogy lemond a pozícióról. Elmondása szerint november 3-ai, Palkovics Lászlónak írt levelében nemcsak a MÁV-beli, de a Hungaroring-elnöki pozíciójáról is lemondott. Tehát akkor, amikor a cégbíróság még be sem jegyezte a kinevezését.