Thürmer: Orbán Viktor bölcsebb, mint az összes nyugat-európai politikus együttvéve

Thürmer: Orbán Viktor bölcsebb, mint az összes nyugat-európai politikus együttvéve

Nagy Attila, a Munkáspárt országgyűlési képviselőjelöltje (j) és Thürmer Gyula pártelnök sajtótájékoztatót tart Salgótarján fõterén 2018. április 5-én (Fotó: MTI Fotó: Komka Péter)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Szerencsére Orbán Viktor bölcsebb, mint az összes nyugat-európai politikus együttvéve. Tudja, hogy a világon a rendszerek hamar megromolhatnak, ezért minden eshetőségre fel kell készülni – erről beszélt Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke a kormány-közeli Vasárnapnak adott interjújában.

A politikus azt is állította: „Bármikor jöhet egy újabb migrációs hullám, egy világjárvány, de akár egy háború is. Ne legyenek illúzióink az Európai Unió is összeomolhat!”

Szerinte a nyugati világ belement abba, hogy áltémák sokaságával foglalkozzon, például ilyen az elmúlt évek genderideológiája is. – Ezektől azonban nem fognak megoldódni az alapproblémák, amelyeket a kapitalizmus, mint rendszer hozott létre – vélte.

Többek közt arra is kitért, a „tőke” rendkívüli eszközöket keres önmaga megmentésére. – Egy ilyen eszköz a liberalizmus, mely korunk fasizmusa. A liberalizmus céljai ugyanazok: totálisan fel akarja számolni az ellenfeleit, ennek érdekében félrevezeti és manipulálja az embereket. Olyannak mutatja be a világot előttünk, amilyen sohasem volt! Előtérbe kerültek a különös genderideológiák és térdeplős mozgalmak – fejtegette hozzátéve, ennek célja, hogy alárendeljenek mindent a pénz uralmának, és ez által megmentsék a kapitalizmust.