Tizenháromra nőtt a koronavírusos betegek száma Magyarországon

Tizenháromra nőtt a koronavírusos betegek száma Magyarországon

A Fővárosi Önkormányzat Egyesített Szent István és Szent László Kórház – rendelőintézeti épülete (Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tizenháromra nőtt a Magyarországon diagnosztizált koronavírussal fertőzöttek száma, a Debrecenben élő brit férfi egyik kapcsolatánál, egy magyar nőnél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, a Covid-19-et – írja a kormányzati tájékoztatási honlap nyomán az Index. A nő már napok óta a Szent László kórházban van elkülönítve.

Az újonnan diagnosztizált fertőzött a népegészségügyi hatóság számára már ismert volt, mint egy korábban diagnosztizált Covid-19 fertőzött kontaktja. „Az országos tiszti főorvos által kiadott eljárásrendnek megfelelően az ő esetében is haladéktalanul megkezdődik a járványügyi vizsgálat és kontaktkutatás”, olvasható a hivatalos tájékoztatásban.

Elmarad a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválja a koronavírus miatt | Magyar Hang

A tokiói olimpia főszervezői is felkészülnek a halasztásra. Koronavírus-körkép szerda reggel.

Magyarországon eddig nyilvántartott koronavírus-fertőzöttek közül 8 iráni, 1 brit, és 4 magyar állampolgár. A kormányzati portál adatai szerint szerda reggel 53-an voltak karanténban koronavírus gyanúja miatt és a szakemberek 531 mintavételt végeztek.