Török Gábor távozik a Corvinusról

Török Gábor távozik a Corvinusról

Török Gábor (fotó: Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Távozik a Corvinusról Török Gábor politikai elemző. A 24.hu kérdezte az okokról, ő viszont ennél jobban nem kívánta részletezni a dolgokat. A politológus ezzel huszonkét év után távozik az idén magánegyetemmé váló Corvinusról, ahol egyébként docensként dolgozott.

A 24 érdeklődött jövőbeli terveiről is, de Török még erről sem tudott konkrétumot mondani.

Török Gábor: Ha egyszer Orbán varázsa elvész... | Magyar Hang

Török Gáborral az EP-választás után készítettünk interjút. Ekkor többek között arról beszélt: „Amíg Orbán Viktor rendelkezik azzal a szupererővel, amellyel 2,5-3 millió szavazó gondolkodását és viselkedését jelentős mértékben befolyásolni tudja, az ellenzék legfeljebb annyit tehet, hogy a másik, körülbelül ugyanekkora, szavazótábort az eddigieknél lényegesen hatékonyabban gyűjti egybe a választásokon.” Beszélgettünk vele a tavalyi országgyűlési választás után is, az az interjú viszont korábbi lapunk, a Magyar Nemzet bezáratása után már csak szamizdatban jöhetett ki.