Változásokat vezet be az Aldi a koronavírus miatt

Változásokat vezet be az Aldi a koronavírus miatt

Az Aldi diszkontlánc budapesti, I. kerületi, Mészáros utcai üzlete 2020. február 25-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt) Képünk Illusztráció.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egészségünk közös megőrzése érdekében pénztárainkhoz védőplexiket szerelünk fel – közölte egy szombati Facebook-posztban az Aldi Magyarország. A bejegyzést jegyző országos ügyvezető igazgató, Bernhard Haider azt is jelezte, változnak az üzletek nyitvatartási idejei; ennek értelmében március 23-tól átmenetileg hétfőtől-szombatig: 8 és 19, míg vasárnap: 8 és 18 óra között lehet Aldi-boltokban vásárolni.

– Az új nyitvatartási rend mindannyiunk érdeke. Az egészségmegőrzés mellett célunk, hogy csökkentsük munkatársaink leterheltségét mind a boltokban, mind a központi raktárban, és továbbra is a megszokott színvonalon szolgáljuk ki Önöket. Az intézkedés bevezetésével több idő jut majd polcaink feltöltésére, a vásárlói igények kielégítésére. Az új nyitvatartási rend hatásait folyamatosan elemezni fogjuk, és szükség esetén döntésünket felülvizsgáljuk – olvasható a közleményben.

Az ügyvezető igazgató egyúttal azt is írja: „Szeretnénk megköszönni Munkatársainknak a kitartást és az átlagon felüli teljesítményt, és Beszállítóinknak a folyamatos áruellátást.”

Security Check Required

null