Varga Judit: Magyarország szombaton hivatalos levelet küld az Európai Bizottságnak

Varga Judit: Magyarország szombaton hivatalos levelet küld az Európai Bizottságnak

Varga Judit (Forrás: Varga Judit/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyarország mindent megtett azért, hogy az Európai Bizottsággal való megállapodás érdekében, a korábban kialkudott, az uniós pénzek lehívását lehetővé tevő tizenhét vállalást határidőre teljesítse – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter Brüsszelben pénteken – írt az MTI.

Az európai uniós tagországok általános ügyekért felelős minisztereinek brüsszeli ülését megelőzően magyar újságíróknak nyilatkozva Varga Judit hangsúlyozta: Magyarország intenzív tárgyalási folyamatban, mélyreható munkában van az Európai Bizottsággal, konstruktív és szakmai párbeszéd zajlik Brüsszel és Budapest között.

Magyarország szombaton hivatalos levélben tájékoztatja a brüsszeli testületet az elvégzett munkáról - közölte az igazságügyi miniszter.

Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter arról beszélt a Magyar Hang Gulyáságyú című, péntek este friss műsorral jelentkező podcastjában, hogy tolódik az EU-pénzekről szóló döntés.

Címkék: Varga Judit