Végrehajtás indított a NAV Dzsudzsák Balázs cégével szemben

Végrehajtás indított a NAV Dzsudzsák Balázs cégével szemben

Dzsudzsák Balázs, a Debrecen játékosa a Nagyerdei Stadionban Debrecenben 2023. augusztus 3-án (Fotó: MTI/Derencsényi István)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Végrehajtási eljárást indítottak a részben Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó tulajdonában álló Market Invest Hungary Kft.-vel szemben – számolt be az Mfor.hu. A NAV Hajdú-Bihar Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága augusztus 23-án rendelte el az eljárást, ennek lezárultát a cégbírósági dokumentumok szerint a mai napig nem kezdeményezték. Magyarán az eljárást kiváltó helyzetet feltételezhetően még nem sikerült rendezniük – fogalmaztak.

A portál emlékeztetett: Dzsudzsák Balázs, a Debreceni VSC futballistája idén július közepén lett tulajdonos a főtevékenységként üzletviteli, egyéb tanácsadással foglalkozó vállalkozásban. A püspökladányi székhelyű cégben az addigi egyedüli tulajdonos, Karacs Péter megbontotta üzletrészét, így vált társ-, és rögtön többségi tulajdonossá Dzsudzsák. A cikk szerint a vállalt sokáig alvócégként fukcionált, 2021 azonban fordulatot hozott: 2,6 milliós árbevétellel és a 2,3 milliós profittal zárt. A tavalyi év is hasonló eredményt hozott.